bekeken: 938 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Event Automotive Insiders over schadeherstel

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 3 december 2018, 14:13

Leestijd: < 1 minuut

Schadeherstelbedrijven hebben het drukker dan ooit. Maar voor hoe lang nog? Er komen diverse uitdagingen op het pad van de sector. Welke, en hoe daarop in te spelen, daarover gaat het komende donderdag (6 december) bij Automotive Insiders.

Onder de noemer ‘De uitdagingen van de schadesector’ wordt ingezoomd op een reeks pijnpunten: de snelheid en hoeveelheid aan technologische veranderingen, het stijgende aandeel van onderdelen ten koste van arbeid en de impact die ADAS-systemen op termijn op het schadevolume zullen hebben. De problemen en de oplossingen worden besproken door:

Lex Orie, ceo en co-founder van Openclaims. Hij ziet nog volop potentie in verhaalbare WA-schades en komt met tips om tot kostenbesparingen te komen.

Engelbert Groothuis (eigenaar van Autoglas de Veluwe) en Ronald van der Schouw (Pilkington) gaan dieper in op het toenemende belang van kalibratie.

Fred Slikker, managing director Solera Nederland, neemt de belangrijkste brancheontwikkelingen door en belicht de gevolgen voor de stakeholders.

Willy Sprockel, consultant schadesector, gaat in op de toenemende informatiebehoefte bij schadebedrijven als gevolg van de snelle technologische veranderingen.

Caspar Rutten, specialist in mededingingsrecht, legt merkerkenning langs de meetlat van vrije concurrentie.

Het schade-event van Automotive Insiders begint om 16.00 uur in Fort Wierickerschans (Bodegraven). Inloop vanaf 15.15 uur, Meer informatie en aanmelden via deze link.

Tags: , , , , , , , , ,

Rick Verkuyl leidt eBay…PSA lanceert Free2Move Lease…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties