bekeken: 2071 x
Waardeer dit artikel:
420 votes, average: 2,79 out of 5420 votes, average: 2,79 out of 5420 votes, average: 2,79 out of 5420 votes, average: 2,79 out of 5420 votes, average: 2,79 out of 5
(2,79)
(Inloggen is vereist)

EVO met Bestelautoplein naar RAI

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 22 juni 2015, 14:33

Leestijd: 1 minuut

Nadat eerder al ruim negentig belangrijke spelers hun deelname aan BedrijfsautoRAI bevestigden, krijgt nu ook het Bestelautoplein vorm. Bestelautomerken als Volkswagen, Ford, Iveco, Fiat, Renault, Dacia en Nissan zijn inmiddels aan de lijst van deelnemers toegevoegd.

Ondernemersvereniging EVO speelt als nieuwe partner van BedrijfsautoRAI 2015 letterlijk een centrale rol op het Bestelautoplein. In het midden van het plein bevindt zich het EVO theater dat elke beursdag een inhoudelijk programma biedt dat aansluit op de marktontwikkelingen en thema’s die spelen binnen het lichte bedrijfswagensegment. Het EVO theater is vooral gericht op midden- en kleinbedrijven en ZZP-ers. Binnenkort maken BedrijfsautoRAI en EVO het volledige programma van presentaties bekend.

Op het plein tonen de deelnemende automerken hun nieuwste modellen, waaronder ook hybride en elektrisch aangedreven voertuigen. Direct grenzend aan het plein treffen bezoekers aanbieders van producten, diensten en systemen gericht op het lichte bedrijfswagensegment. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting en -uitrusting, in- en ombouwers, onderdelen en accessoires, onderhoud- en serviceproducten, fleet management en navigatiesystemen.

De BedrijfsautoRAI vindt plaats van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober 2015 in RAI Amsterdam.

Tags: , , , ,

Louwman mag autoboulevard…Infoavonden van Glasurit
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties