bekeken: 1409 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Falken sponsor FC Utrecht

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 23 augustus 2017, 11:39

Leestijd: 1 minuut

Falken breidt zijn sponsoring van voetbalclubs in Europa uit. Voor het eerst is het bandenmerk ook actief in Nederland. Concreet: bij FC Utrecht.

Daarmee sponsort Falken nu negentien verenigingen, verdeeld over zeven landen. De afzonderlijke sponsorpakketten bestaan uit led-reclameboarding en statische borden, met het oog op tv-exposure in alle Europese kernmarkten. Daarnaast worden business-seats gebruikt voor de promotie onder de regionale dealers.

Aanzienlijk

Al met al is het merk nu present in Nederland, Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, Groot-Brittannië en Polen. Bovendien is het merk officiële partner van de DFL eindronde en de DFL Supercup. De samenwerking met Liverpool FC is mondiaal van opzet. “Ons engagement bij voetbal heeft de merkbekendheid aanzienlijk vergroot”, aldus marketingdirecteur Stephan Cimbal van Falken Tyre Europe.

Falken is niet de enige bandenfabrikant die actief is met voetbalsponsoring. Apollo Vredestein, Continental en Pirelli zijn slechts enkele voorbeelden van merken die hier actief in zijn.

Tags: , , ,

Autoschade Herstel Groep weg…BMW meest winstgevende…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties