bekeken: 773 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Drie finalisten Autobedrijf van het Jaar

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 11 juli 2019, 13:39

Leestijd: < 1 minuut

Bovag heeft de namen bekendgemaakt van de drie autobedrijven die in de finale staan van de verkiezing van Bovag Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020.

Het gaat om Carteam Uithoorn, Auto Ruesink Goor en Carprof Valentijn uit Zaltbommel. Juryvoorzitter Ferry Smith (ANWB): “De jury heeft een lastige opgave gehad om drie finalisten te selecteren met nét dat beetje extra dat hen tot een voorbeeld kan maken, want er zijn heel veel gewoon goede autobedrijven in Nederland.”

Selectie

De vakjury die de drie finalisten heeft geselecteerd, bestaat naast de voorzitter uit: Remco de Vette van W&D consultants, Bertus de Vries van Bovemij, Joost Bruins van RDC en Paul de Vries van DCDW. Zij beoordeelden de resultaten van de intensieve bedrijfsscans waar de tien halvefinalisten aan werden onderworpen en de bevindingen van de mystery shoppers die alle bedrijven een bezoekje brachten.

De komende maanden gaan de juryleden de finalisten uitgebreid aan de tand voelen over hun bedrijf, ondernemerschap en toekomstbeeld. De winnaar van de verkiezing wordt op 8 oktober 2019 bekendgemaakt tijdens het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven in Nieuwegein.

Tags: , , , , , ,

Bas Nijhuis sluit…Goedbloed Auto’s wordt PCA…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties