bekeken: 391 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Flinke opkomst voor Bovag Ruitschade

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 6 december 2019, 08:30

Leestijd: < 1 minuut

De afdeling voor ruitschadeherstelbedrijven van Bovag kan terugkijken op een succesvolle bijeenkomst op dinsdag 3 december. De afdeling heeft immers slechts zo’n 85 leden en de opkomst bedroeg een man/vrouw of zeventig. Er zijn ledenbijeenkomsten met een procentueel veel lagere opkomst.

De afdeling bestaat dan ook nog niet zo lang, sinds 2017, en veel leden zijn geïnteresseerd wat Bovag precies voor hen kan betekenen. Aan het eind van de bijeenkomst zette branchemanager Frank Ruygrok (foto) dat netjes op en rij.

Er was op deze bijeenkomst natuurlijk de presentatie van de nieuwe plannen van Glasgarant, die voor de nodige beroering in de zaal zorgden.

ADAS

Daarnaast was Autotech aanwezig om nog eens te benadrukken dat ADAS-kalibratie echt wel een ding van de toekomst wordt. Bottom line van de presentatie van Jurjen Schetsberg was dan ook: ga ermee aan de slag en als je ADAS kalibreert, doe het dan volgens de fabrieksvoorschriften. Dan ben je gedekt en kan het bovendien niet mis gaan.

Belangenbehartiging

Bij zijn opsomming wat de vereniging voor zijn leden kan betekenen wees branchemanager Frank Ruygrok er nog maar eens op dat Bovag behalve een sterk merk ook een keurmerk is voor veel consumenten. Specifiek voor ruitherstel zullen die consumenten in het eerste kwartaal van 2020 geconfronteerd worden met een nieuwe online campagne. Daarnaast is er de lobby in Den Haag en Brussel en er zijn inkoopvoordelen, zoals voor verzekeringen via Bovemij.

ALD start met autodelen voor…PSA wil de grootste worden
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties