bekeken: 3295 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,65)

Focus Heuver op Duitsland

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 23 januari 2012, 12:18

Leestijd: < 1 minuut

Heuver Bandengroothandel legt dit jaar meer de focus op de Duitse en Duitstalige markt en ziet dit als opstap naar Oost- en Midden-Europa. Voor deze uitbreiding opent Heuver onder meer een distributiecentrum in Bayreuth en heeft zij een nieuwe accountmanager aangenomen.

“In een interne sessie hebben we onlang bepaald op welke van de verschillende markten onze kracht ligt”, aldus Bertus Heuver. “Duitsland blijkt ook onze thuismarkt te zijn, dus krijgt die vanaf nu een nog sterkere focus voor al onze segmenten, inclusief Aeolus.” Overigens heeft Aeolus Tyres onlangs besloten te stoppen met de al langer bestaande duplicaatpolicy.

Het aantrekken van Tobias Heyne als accountmanager voor Noordoost-Duitsland is daar de eerste belangrijke stap in. “Met hem erbij hebben we inmiddels een team van zes mensen voor de Duitse markt. Bovendien zien wij Duitsland als een belangrijke springplank naar Oost- en Midden-Europa. Vandaar dat we er in de loop van dit jaar nog meerdere plannen ontvouwen. Eén daarvan is de opening van het distributiecentrum in Bayreuth.” Door het strategisch gekozen extra logistiek centrum verhoogt Heuver haar servicegraad en uitleveringssnelheid.

Tags: , , , , , , ,

Top tien werkplaatsconceptenHella Leverancier van het Jaar
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties