fbpx
bekeken: 1177 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Focwa benoemt afzwaaiers tot erelid

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 22 januari 2018, 15:17

Leestijd: 2 minuten

Focwa Schadeherstel heeft het opzeggen van de bestuursfuncties door Wim Holtkamp en Ronald Bronneberg aangegrepen om beiden te benoemen tot lid van verdienste.

De benoeming van Wim Holtkamp, bedrijfsleider van ASN Roelofs in Zelhem, dateert alweer van december 2017. Negentien jaar lang bekleedde Holtkamp bestuursfuncties bij Focwa, onder meer in het Garantiefonds en de ledenraad. Ronald Bronneberg werd vrijdag 19 januari 2018 benoemd als erelid.

Naar Bovag

Wim Holtkamp werd feitelijk door de keuze van ASN om zich aan te sluiten bij Bovag gedwongen niet alleen zijn bestuursfunctie, maar ook zijn lidmaatschap van Focwa op te zeggen. “Ik overwoog nog om me beschikbaar te stellen voor het nieuwe bestuur van Focwa, maar wilde eerst de beslissing van ASN afwachten.”

Is het denkbaar dat Holtkamp in de toekomst bestuursfuncties voor Bovag Schade gaat vervullen? “Die vraag ligt er nog niet. En ik zou het alleen overwegen als dat zou betekenen dat er meer samenwerking komt met Focwa. Wat dat betreft ligt mijn hart nog steeds in Woerden.”

Als lid van verdienste houdt Wim Holtkamp toegang tot de jaarvergadering van Focwa, iets wat voor niet-leden doorgaans niet is weggelegd.

Druk

img_2508Ronald Bronneberg heeft vooral vanwege zijn drukke werkzaamheden als directeur van de twee vestigingen van Autoschade Bronneberg in Nieuwstadt en Born besloten uit de ledenraad van Focwa te stappen. “Ik heb daarnaast nog een bedrijf in caravan- en camperherstel overgenomen. En we zijn in Sittard begonnen met een wasstraat waar ik ook smart repair wil gaan aanbieden. Alles bij elkaar werd het wat veel om te kunnen combineren met een bestuursfunctie voor Focwa. Gelukkig kon Focwa op nieuw bloed rekenen. Als ze niemand hadden kunnen vinden, had ik me voor het belang van de branche graag nog een jaar ingespannen. Ik vind ook dat als je iets doet, je het goed moet doen. Gelukkig stonden er nieuwe mensen klaar om het van me over te nemen. Dat Focwa me heeft benoemd tot erelid heeft me aangenaam verrast.”

Bronneberg blijft dan ook lid van Focwa. “Ik vond het jammer dat het samengaan van Focwa en Bovag er niet van gekomen is. Bij Focwa is de afgelopen tijd hard gewerkt om de zaken voor elkaar te krijgen. Er is geen enkele reden om nu over te stappen.”

Tags: , , , ,

Allianz: neutrale opslag data…Milieuclub wil VW-diesel…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties