bekeken: 771 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Focwa peilt leden bij rondje Nederland

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 8 augustus 2019, 14:08

Leestijd: < 1 minuut

Verspreid over drie locaties gaat Focwa in september en oktober de dialoog aan met de achterban. “We luisteren graag naar waar u als ondernemer van wakker ligt”, zo motiveert Focwa de tour op zijn website.

Tijdens deze ‘Ronde door Nederland’ doet Focwa achtereen volgens Zwolle aan (Deltion College, 5 september), Den Haag (Mondriaan College, 24 september) en Boxtel (Summa College, 8 oktober). De keuze voor ROC’s, in plaats van een meer reguliere vergaderlocatie, is ingegeven door de behoefte om bedrijfsleven en onderwijsveld met elkaar in contact te brengen. De vraag naar kwalitatief personeel zal immers de komende jaren eerder groter dan kleiner worden.

Dienstverlening

Focwa wil tijdens de bijeenkomsten tekst en uitleg geven over de thema’s die ze de afgelopen tijd heeft opgepakt. Anderzijds kan de achterban kenbaar maken waar nog verbetering van de dienstverlening wenselijk is. Een tevredenheidsenquête onder de leden verschafte de vereniging eerder al de nodige inzichten. Exact een jaar geleden fuseerden Focwa Schadeherstel en Focwa Specialisten tot één vereniging. De ambitie was om met één gemeenschappelijke agenda de belangen van de leden (nog) beter te kunnen behartigen.

Meer kennis over schadethema’s opdoen kan op dinsdag 10 september tijdens het Nationaal Schadecongres. Dit evenement brengt een reeks experts op de bühne die de vakbezoekers informeren over heden en toekomst van de sector.

Tags: , , , ,

Hyundai komt met hybride op…Partspoint versterkt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties