fbpx
bekeken: 540 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Focwa start online herfstcampagne met leden

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 14 oktober 2020, 14:44

Leestijd: < 1 minuut

Focwa start samen met haar leden een online mediacampagne. Die adviseert consumenten om, met het oog op de herfst, schade aan hun auto, caravan of camper te laten controleren en/of herstellen. Bij een Focwa-bedrijf, uiteraard.

De tijd van het jaar leent zich volgens Focwa voor zo’n specifieke campagne. Het risico op schade aan de auto wordt immers groter, nu bladeren en kastanjes van de bomen beginnen te vallen. Slipgevaar door glad wegdek neemt toe, en dat in een periode (herfstvakantie) waarin veel mensen nog op pad gaan met hun caravan of camper. De boodschap van Focwa: ga veilig en voorbereid op pad, door langs te gaan bij een van de Focwa-bedrijven. De campagne benadrukt het vakmanschap van de aangesloten schadeherstellers.

Online

De online mediacampagne wil consumenten ervan overtuigen het deukje in de auto, de barst in de ruit en de kras op de caravan- en/of camper te laten herstellen bij een erkend Focwa-bedrijf. De boodschap is te zien op alle social-mediakanalen en op focwa.nl. De brancheorganisatie beoogt de business van haar leden op deze manier te ondersteunen. Uit de bedrijven met de meeste likes, reacties en deelacties wordt er één gekozen voor een verhaal in het komende Focwa-magazine – als inspiratie voor de andere leden.

Tags: , , , , ,

ALD Automotive opent Mobility…Verliezen TomTom lopen op
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties