fbpx
bekeken: 740 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Ford geeft Caruso en High Mobility toegang tot voertuiggegevens

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 12 november 2020, 14:33

Leestijd: < 1 minuut

Ford kondigt een samenwerking aan met Caruso en High Mobility, twee partijen die voertuiggegevens vermarkten. Door de samenwerking kunnen Ford-rijders gebruikmaken van producten en diensten die op deze platforms worden aangeboden.

Caruso en High Mobility fungeren in de samenwerking als een onafhankelijk van Ford opererend platform die externe aanbieders toegang biedt tot gegevens van Ford-rijders. Zij kunnen daarop die berijders op maat gemaakte producten en diensten aanbieden. Denk daarbij aan een verzekering op basis van gebruik (pay how you drive), voorspellend onderhoud en slimme pechhulp. Ford verzekert daarbij dat de eigenaar van een Ford altijd de zeggenschap houdt over wat er met de gegevens uit zijn voertuig gebeurt.

Eerlijk en veilig

“Als leider op het gebied van verbonden mobiliteit steunt Ford al lang de visie dat met voertuiggegevens de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten voor zijn klanten kan worden gestimuleerd”, zegt Mark Harvey namens Ford Europa. “Deze partnerschappen bewijzen eens te meer onze toewijding om voertuig-gegenereerde gegevens op een eerlijke en veilige manier te delen, zodat voertuigeigenaren en bedrijven optimaal kunnen profiteren van de mogelijkheden die connectiviteit biedt.”

Omzet Stern Q3 -5%, tot en met…VACO-leden ervaren grotere…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties