bekeken: 1479 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Fource introduceert Anschler hoofdveren

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 28 februari 2018, 08:05

Leestijd: < 1 minuut

Voor het wat oudere wagenpark met wat meer kilometers op de teller presenteert Fource hoofdveren van Anschler.

anschler-coil-springHet in de EU geproduceerde assortiment kent volgens Fouce een aantrekkelijk prijskaartje en doet ook technisch gezien van zich spreken. De range bevat momenteel ruim honderdvijftig referenties en dekt daarmee 96 procent van het Europese wagenpark af. Fource introduceerde al eerder schokdempers onder hetzelfde label.

24 maanden garantie

Anschler-hoofdveren ondergaan tijdens de productie het proces van ‘shot-peening’: een straalbehandeling tegen metaalmoeheid. Verder zijn de hoofdveren voorzien van een zinkfosfaatcoating, die beschermt tegen corrosie. Daarnaast hebben ze een epoxypoedercoating voor maximale bescherming tegen vuil en weersinvloeden. Bovendien worden de veren uitvoerig getest op veerstijfheid en spanningsverlies. Dit resulteert in een uitstekende passing en prestaties. De standaardgarantie bedraagt 24 maanden.

Snellere slijtage

Tijdens en kort na de wintermaanden is volgens Fource extra aandacht voor de hoofdveren noodzakelijk. In de periode nadat er flink met zout is gestrooid en lage temperaturen aan de orde van de dag zijn, is er een verhoogde kans op het breken van de hoofdveren. De combinatie van vocht, vuil en strooizout zorgt voor een snellere slijtage van de hoofdveren. Met daarbij nog de lage temperaturen is de kans groot dat menige hoofdveer deze winterperiode breekt.

Tags: , ,

Duitse rechter staat…TTI: Pirelli bandenfabrikant…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties