bekeken: 2231 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Fource bundelt vier distributiecentra

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 18 oktober 2019, 14:39

Leestijd: < 1 minuut

Fource start in januari 2020 met de bouw van een centraal distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs. Het pand bundelt vier Fource-centra elders in het land.

De automaterialenleverancier verwacht het nieuwbouwpand eind 2021 in gebruik te nemen. Vanaf dat moment worden de activiteiten van de distributiecentra in Amsterdam, Hoevelaken, Schiedam en Venlo gefaseerd overgezet.

Na alle overnames in de afgelopen jaren wil de organisatie de voordelen van haar omvang verder benutten. Het centraal distributiecentrum omvat straks vijftigduizend vierkante meter. “Daarmee bereiden we ons voor op de toekomst en verdere groei”, zegt Eric Jansen, COO Fource Holding. “Het distributiecentrum wordt aangestuurd met een nieuw warehouse managementsysteem. Dit zorgt ervoor dat we onze dienstverlening richting ons netwerk naar een nog hoger niveau kunnen brengen.”

De locatie (bedrijventerrein Oudeland) is gekozen gezien de ligging ten opzichte van de huidige distributiecentra. Daarnaast waren hier kavels beschikbaar van voldoende omvang en met een goede ontsluiting op het omliggende wegennetwerk.

Tags: , ,

Bosch KTS aangepast aan…Slimme oliemeter Champion…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties