bekeken: 2999 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Frank Doorenbos verkoopdirecteur bij Sonic

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 22 augustus 2018, 12:30

Leestijd: < 1 minuut

Bij Sonic Equipment is Frank Doorenbos (50) aangesteld als international sales director. Hij wordt verantwoordelijk voor alle exportklanten, behalve die in Duitsland, waar Sonic een eigen vestiging heeft.

Doorenbos stapt over van de Partspoint Groep, waar hij bijna vijf jaar heeft gewerkt. Daarvoor was hij acht jaar aftersalesdirecteur bij Kia Motors Nederland en ruim twaalf jaar eigenaar van advieskantoor W&D Consultants.

Opbergsystemen

Sonic biedt de werkplaats keuze in zowel lege als gevulde opbergsystemen, waaronder gereedschapswagens en wandsystemen. Het gereedschap is ontworpen om de monteur zo efficiënt en productief mogelijk te laten werken. Met die benadering is Sonic succesvol, getuige de aanwezigheid in inmiddels 65 landen. De Sonic Equipment Group bedient haar klanten vanuit diverse magazijnen, verspreid over de hele wereld. Europa wordt beleverd vanuit het hoofdkantoor in Purmerend, waar een voorraad van meer dan zesduizend artikelen beschikbaar is. Hier bevinden zich ook het hoofdkantoor en het Sonic Experience Center.

Consolidatie

Volgens Niels Veldt, mede-eigenaar van Sonic Equipment, groeit het bedrijf gestaag. “Onze klanten worde steeds groter qua omzet. Ook merken wij de Europese consolidatie die gaande is. Om klanten nog beter te kunnen bijstaan in het halen van hun doelen, moeten we onze exportactiviteiten verder professionaliseren. Ik ken Frank al een paar jaar en hij heeft een lange staat van dienst in ‘getting things done’. Dat past uitstekend bij Sonic.”

Op zijn beurt zegt Doorenbos zich aangesproken te voelen door “de energie bij Sonic” en het feit dat in ruim vijftien jaar “zo’n mooi bedrijf internationaal is neergezet. Natuurlijk zijn we vertegenwoordigd op de komende Automechanika, waar ik veel klanten zal ontmoeten.”

Tags: , , , , , , , ,

BASF presenteert kleuren van…Stern verkoopt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Leendert Hutmacher: 22 augustus 2018 om 13:39

Beste Frank, heel veel succes met de nieuwe uitdaging.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties