bekeken: 1761 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Frank Doorenbos vertrekt bij Partspoint

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 22 maart 2018, 10:25

Leestijd: 1 minuut

Frank Doorenbos vertrekt per 1 april na bijna vijf jaar bij de Partspoint Group.

Doorenbos bekleedde bij de grossiersorganisatie de positie van directeur Innovation & Business Development. Vanuit die functie was hij onlangs verantwoordelijk voor de introductie van Autovitaal, het dongel-concept van Partspoint voor de connected car.

Dank

Partspoint-ceo Cor Baltus bedankt Doorenbos voor zijn inzet: “Frank heeft als commercieel directeur een belangrijke rol gespeeld in de zeer sterke groei van de omzet in het Brezan-netwerk. Vele tientallen franchisevestigingen zijn overgenomen en geïntegreerd. De meest recente integratie betrof die van USN, waardoor nog eens ruim dertig vestigingen zijn opgenomen in de Brezan-formule. Ik bedank Frank voor zijn belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van ons bedrijf.”

Frank Doorenbos: “Werken bij de Partspoint Group was intensief en heel mooi. Er is hard gewerkt en door de inzet van velen hebben we nu een prominente plaats op de onderdelenmarkt ingenomen. Dit geldt zeker nationaal, maar ook steeds meer internationaal. De klantgerichtheid van onze vestigingen in het land neem ik mee als hele positieve herinnering aan een fantastische organisatie; ik wil iedereen bedanken voor de samenwerking in de afgelopen vijf jaar.”

Voordat Doorenbos bij Partspoint aan de slag ging, was hij aftersalesmanager bij Kia Nederland. Wat hij hierna gaat doen, is nog niet bekend.

Tags: , ,

Produktion: Washtec is…Autoschade Schepenwijk sluit…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties