bekeken: 2513 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Garage Den Das en Vos Autoservice fuseren

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 9 juli 2018, 10:34

Leestijd: < 1 minuut

Garage Den Das in Den Oever en Vos Autoservice in Hippolytushoef zijn met ingang van deze maand samengegaan. De ondernemers Ed den Das (48) en Robert Vos (35) zetten hun werk voort in het pand waar  Den Das in 1990 neerstreek.

De naam van het autobedrijf wordt officieel Bosch Car Service Autobedrijf Den Das & Vos, meldt de Wieringer Courant. Vos werkte als éénpitter aan onderhoud en verkoop van alle merken. Den Das heeft vijf mensen in dienst, voor onderhoud, reparatie en administratie.

Het initiatief om te fuseren is afkomstig van Ed den Das. “Ik zag een mogelijkheid voor ons allebei, om elkaar te versterken. We kennen elkaar natuurlijk al een tijdje en ik weet dat Robert een techneut in hart en nieren is. Bij mij werd het steeds drukker; we konden het werk niet meer aan. Drie maanden geleden ben ik met Robert gaan praten om een oplossing te zoeken.”

De groei van beide bedrijven komt, vertellen beide eigenaren, door de aantrekkende economie, maar ook doordat steeds meer merkendealers uit de omgeving zijn verdwenen.

 

Tags:

Column Barend Luiting:…Drie grote fitters zien…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties