fbpx
bekeken: 1326 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Garage Ebbinge wint actie Apollo en Tyrenet

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 31 januari 2020, 15:18

Leestijd: < 1 minuut

Garage Ebbinge uit het Drentse Peize is de winnaar van een actie die Tyrenet via zijn webshop Tyrenet Internet Catalogus (TIC) had opgezet in samenwerking met Apollo-Vredestein.

Van 1 december tot en met 15 januari kregen klanten van Tyrenet-grossier Dabeko bij iedere via de TIC-webshop bestelde Apollo-band een digitaal lotnummer. Daarmee maakten zij kans op twee kaarten voor de wedstrijd Manchester United tegen Manchester City op zaterdag 7 maart, inclusief vliegreis en hotelovernachting.

Naar voren

Hoeveel banden hij precies in die anderhalve maand heeft gekocht, weet Rinus Ebbinge niet, maar het waren er een flink aantal. “Er stonden al wat bandenvervangingen op de rol voor maart en april, banden waarvan we al konden zien dat die binnenkort aan vervanging toe zijn. Vanwege die actie heb ik toen wel wat aankopen naar voren gehaald, zodat we wat meer kans maakten.”

Rinus Ebbinge (foto links) mogen we daarmee een terechte winnaar van de actie noemen. Op 7 maart gaat hij samen met zijn zoon (midden voor op de foto) naar Manchester.

Tags: , , , ,

Co-founder dienst Hely op…Nieuw eigen kantoor Honda in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties