bekeken: 1038 x
Waardeer dit artikel:
2 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 5
(3,50)
(Inloggen is vereist)

Gastcolumn: Big Brother in de werkplaats

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 24 april 2018, 13:36

Leestijd: 2 minuten

Cameratoezicht is vaak negatief in het nieuws, hoewel veel bedrijven ze met goede bedoelingen ophangen – bijvoorbeeld om diefstal te voorkomen. Ook veel autobedrijven hebben camera’s in de werkplaats en showroom. Hieronder enkele tips om deze visuele hulpmiddelen verantwoord en geoorloofd in te zetten.

Op het gebied van privacy staan veel veranderingen op stapel. Vanaf 25 mei geldt in heel Europa de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Ook aan de verwerking van camerabeelden stelt de AVG stevige voorwaarden. Niet vreemd, want cameratoezicht is een vergaande inbreuk op de privacy van werknemers, ingeleende arbeidskrachten en bezoekers.

Alles weten van effectief cameragebruik in het autobedrijf? Het volledige artikel is exclusief toegankelijk voor lezers met een Aftersales Plus account.Log in met uw gegevens of vraag een gratis account aan door op de registreer-knop te klikken.


Tags: , , , ,

REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties