fbpx
bekeken: 1515 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Geevers breidt uit met gebruikte onderdelen

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 11 mei 2017, 11:09

Leestijd: < 1 minuut

Geevers Auto Parts is van plan haar aanbod uit te breiden met gebruikte onderdelen. Het bedrijf verwacht hier binnen enkele maanden mee te kunnen starten. Uit eigen onderzoek blijkt dat ruim 85 procent van de herstelbedrijven gebruikte onderdelen toepast.

Geevers denkt met deze service nog beter te kunnen inspelen op de toenemende vraag van herstelbedrijven naar gebruikte onderdelen. Volgens het bedrijf zijn de lange zoektijden ernaar en de verkrijgbaarheid ervan nu vaak een knelpunt. Geevers is nu dan ook druk bezig om alle mogelijkheden te onderzoeken zodat het bedrijf straks zowel nieuwe als gebruikte onderdelen kan gaan leveren.

Particulieren

Uit eigen onderzoek van Geevers blijkt een grote meerderheid (85%) van de ondervraagde herstellers nu al gebruik te maken gebruikte onderdelen. Kostenbesparing en duurzaamheid zijn de belangrijkste redenen. In de meeste gevallen gaat het om opdrachten van particulieren die de schade vaak zelf moeten betalen.

Geevers is leverancier van schade-onderdelen (in diverse kwaliteitslijnen) in de Benelux en zal deze nieuwe service dan ook zowel in eigen land als in de Belux-landen starten.

Tags: , ,

Inhaalslag met auto-onderhoud…Vast contract voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties