fbpx
bekeken: 2345 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,67)

‘Gekkenhuis’ bij Mediamarkt met privélease

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 24 oktober 2016, 14:12

Leestijd: < 1 minuut

Mediamarkt komt tijdens de ‘Gekkenhuis’-actie (van 26 tot en met 30 oktober) met een aanbieding voor privélease van Toyota Aygo, Yaris en Auris via Justlease.nl. Voor gedegen advies zijn zowel medewerkers van Toyota als Justlease.nl aanwezig in de winkels, zo laat Mediamarkt weten.

“Als Toyota organisatie zijn wij gedreven om op een innovatieve manier nieuwe doelgroepen aan te boren. Wij zijn dan ook trots dat we in samenwerking met onze dealerorganisatie, invulling kunnen geven aan deze unieke actie”, aldus Pieter van der Velden, directeur Louwman & Parqui. Het aanbod is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen Mediamarkt, Justlease.nl , Louwman & Parqui en de nationale dealerorganisatie van Toyota. “Justlease.nl is continu in ontwikkeling en op zoek naar de beste service voor klanten. Door intensieven samenwerkingen, zoals met Toyota, maken we de beste prijs en beste service mogelijk”, aldus Paul Wassenaar, manager Justlease.nl.

De auto’s zullen worden afgeleverd en onderhouden bij de Toyotadealer, zodat de klant compleet wordt ontzorgd. Mediamarkt kwam in een eerder stadium ook al met speciale aanbiedingen in de privé lease, bijvoorbeeld met Fiatjes 500 via Leaseplan.

Tags: , , , ,

Tesla gaat in de aanvalJanuari goed voor hoogste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties