bekeken: 6867 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,54)

Generatiewisseling

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 7 september 2010, 11:50

Leestijd: < 1 minuut

Möller Autoschade (Rotterdam) heeft weer een rijtje Mercedes-Benz A-klasses Coupé toegevoegd aan haar vervangend-vervoervloot.  Op zich niks bijzonders. De aflevering werd echter dit keer verzorgd door Jolique Möller en Dominique van Ruiten onder toeziend oog van Alfred Möller en Hans van Ruiten. De heren deden voor deze gelegenheid even een pas op de plaats.

De relatie van Alfred Möller en Hans van Ruiten gaat terug naar 1978. Beide heren volgden toen de IVA opleiding in Driebergen.  Nu, een dikke 30 jaar verder, zijn het de dochters die de sleuteloverhandiging bij de vaders uit handen namen. "Een bijzonder moment. In een tijd van vluchtige contacten zijn dit soort relaties, die al jaren meegaan, extra bijzonder." Jolique volgt inmiddels dezelfde opleiding in Driebergen en wil aansluitend naar Northwood University in Michigan. Dominique overweegt de Hogere Hotelschool te gaan doen maar vindt het IVA zeker ook een optie. Of de dames in de voetsporen van hun ouders willen treden is nog niet bekend.  "Voorlopig maar eerst de studie afmaken", aldus de dames.

Möller Autoschade heeft inmiddels meerdere vestigingen in de regio Rotterdam en Lansingerland.  Begin dit jaar nam de Rogam Groep de Mercedes-Benz & Smart personenwagendealer Victoria over en telt nu negen vestigingen.

 

Tags: , ,

Occasionverkoop veert opPieter Jan Biesheuvel nieuwe…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties