bekeken: 3288 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,63)

Genomineerden Beste Leerbedrijf en Praktijkopleider 2014 bekend

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 6 oktober 2014, 11:10

Leestijd: < 1 minuut

Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC) is weer op zoek naar het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider. De winnaars vertegenwoordigen de carrosseriebranche tijdens de finale van de verkiezing Beste Praktijkopleider en Beste Leerbedrijf van Nederland. Inmiddels zijn de genomineerden bekend gemaakt.

De genomineerde bedrijven en praktijkopleiders zijn aangedragen door de bedrijven zelf en door de VOC-opleidingsadviseurs. Dit jaar maken Autoschade Möller in Rotterdam, Herder Autoschade in Leusden en Schadenet Rosenboom in De Meern kans op de titel ‘Beste Leerbedrijf’.

VOC kiest uit Wim van der Plas (Carrosseriebedrijf Theo Mulder, Rijnsburg), Henk Strijk (Autoschadeservice Strijk, Gameren) en Bram van Leeuwen (Jan de Jong Autoschade, Amersfoort) een afgevaardigde als ‘Beste Praktijkopleider’ voor de landelijke wedstrijd.

“De bedrijven en praktijkopleiders worden komende maand bezocht door onze juryleden. Op dinsdag 18 november worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een gezamenlijk evenement met Innovam”, aldus VOC.

Tags: , , , ,

Hightech app Belron gaat…Bosch stapt in budgetdiagnose
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties