bekeken: 3927 x
Waardeer dit artikel:
620 votes, average: 2,59 out of 5620 votes, average: 2,59 out of 5620 votes, average: 2,59 out of 5620 votes, average: 2,59 out of 5620 votes, average: 2,59 out of 5
(2,59)
(Inloggen is vereist)

Glasgarage naar wereldkampioenschap

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 22 oktober 2012, 11:38

Leestijd: 1 minuut

Glasgarage neemt deze week deel aan het wereldkampioenschap autoruit vervangen in Düsseldorf. Emiel Baans, Glasgarage ondernemer in Tilburg Zuid, zal daar zijn wereldtitel verdedigen, die hij twee jaar geleden in de wacht sleepte.

Emil Voorhorst, directeur Glasgarage Nederland: “We zijn ontzettend trots dat onze ondernemer meedoet aan het kampioenschap. Het onderstreept de gedrevenheid van al onze autoruitspecialisten in onze 110 vestigingen om een topprestatie neer te zetten. Het kampioenschap biedt een podium om dat de hele wereld te laten te zien.”

Emiel Baans rekent op een podium plaats: “Autoruiten vervangen is mijn dagelijks werk, maar een kampioenschap geeft een extra dimensie. Ik heb alle gereedschappen, werkvoorschriften en ook de meest recente informatie over de nieuwste autoruiten nagelopen. Autofabrikanten verwerken steeds meer technologie in autoruiten, zoals regensensoren en sensoren die de afstand tot de voorganger bijhouden. Bij ruitvervanging moet je hier rekening mee houden.”

Strijd

Tijdens het kampioenschap autoruit vervangen draait het om het leveren van het beste resultaat binnen de gestelde tijdslimiet. De deelnemers worden door een internationale jury beoordeeld op hun prestaties op vier onderdelen. Het gaat om het vervangen van de voorruit, zijruit vervangen, achterruit vervangen en het repareren van een autoruit. Er wordt onder andere gekeken naar de gebruikte gereedschappen, voorzorgsmaatregelen voor veilig werken en de afwerking.

Het WK autoruit vervangen vindt plaats op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober tijdens Glasstec, een internationale vakbeurs voor de glasindustrie. Aan het WK doen deelnemers mee uit Nederland, Brazilië, Duitsland, Denemarken, Hongarije, Italië, Noorwegen, Portugal, Verenigde Staten en Groot Brittannië.

Tags: , , , , , , , , ,

Rechtstreeks onderdelen…Rob Oudshoorn van Apollo…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties