fbpx
bekeken: 3884 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,67)

GMS Lubricants krijgt eigen pand

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 13 september 2013, 08:48

Leestijd: < 1 minuut

GMS Lubricants heeft vanaf maandag 16 september aan de Koelmalaan in Alkmaar een eigen kantoorpand met showroom. De fabrikant van JLM Lubricants additieven en technische sprays, kende de laatste tijd een snelle ontwikkeling. De verhuizing past in deze groeispurt.

“Met een innovatieve lijn brandstofadditieven en technische smeermiddelen voor de werkplaats, die allemaal zijn ontwikkeld en geproduceerd in Europa, heeft JLM Lubricants zich in korte tijd een vooraanstaande positie in de aftermarket verworven”, aldus Gilbert Groot, directeur van GMS Lubricants.

“Elf jaar geleden waren we de initiators van de markt voor LPG-additieven, die het gebrek aan smerende eigenschappen compenseren bij brandstoffen voor benzinemotoren. We zijn van plan eenzelfde rol te vervullen bij de additieven voor dieselmotoren, die natuurlijk een nog veel grotere markt vormen.”

GMS komt deze maand met drie nieuwe reinigingsproducten voor dieselpartikelfilters (DPF’s). Ook heeft het bedrijf een korte informatieve animatiefilm gemaakt. De video gaat over de JLM Valve Saver Kit en de bijbehorende additieven voor auto’s die zijn uitgerust met een LPG-installatie.

Webmercial

Tags: , , , , , , , , , ,

Beurssprookje Spyker ten eindeAuto-export binnen 24 uur…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties