bekeken: 1724 x
Waardeer dit artikel:
238 votes, average: 2,74 out of 5238 votes, average: 2,74 out of 5238 votes, average: 2,74 out of 5238 votes, average: 2,74 out of 5238 votes, average: 2,74 out of 5
(2,74)
(Inloggen is vereist)

Gouden RAI Wiel voor TU Eindhoven

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 24 maart 2016, 12:44

Leestijd: < 1 minuut

Tijdens het RAI Mobiliteitsdiner werd door minister Schultz van Haegen de RAI Mobiliteitsprijs Het Gouden RAI Wiel uitgereikt aan Strategic Area Smart Mobility van de Technische Universiteit Eindhoven.

Minister Schultz van Haegen: “Met zeven spraakmakende studententeams, tien succesvolle startups en 200 onderzoekers levert de Strategic Area Smart Mobility een belangrijke bijdrage aan het schoner, veiliger en betrouwbaarder maken van onze mobiliteit. In dit team krijgen jonge talenten de ruimte om succesvol te zijn en om oplossingen te vinden voor maatschappelijke uitdagingen. Dat levert mooie innovaties op.”

De TU/e ziet in technologie een belangrijke oplossing voor het minimaliseren van de negatieve effecten van mobiliteit. Met onderwijs en onderzoek draagt de TU/e bij aan innovatieve technologieën voor duurzame mobiliteit. Carlo van de Weijer, directeur van Strategic Area Smart Mobility van TU/e: “Als universiteit werken we aan oplossingen in mobiliteit en transport waardoor het nog beter, schoner én veiliger wordt. Het Gouden RAI Wiel is daarom ook een prachtige toekenning.”

Tags: , , , ,

App stuurt wa-schades via…'Tien keer zo veel occasions…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties