bekeken: 889 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Grote deal Vialle in Mexico

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 27 februari 2020, 16:01

Leestijd: < 1 minuut

Op 25 februari heeft Vialle Autogas Systems uit Eindhoven een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Atak Trade uit Mexico voor de distributie van Vialle-systemen in Mexico. Vialle verwacht er vanaf 2021 jaarlijks enkele duizenden van te kunnen leveren.

De deal is tot stand gekomen dankzij bemiddeling van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO. Die heeft Vialle in contact gebracht met Atak Trade, dat de systemen in Mexico gaat distribueren.

Markt

Nederland is een wisselende markt, legt Lars van Lieshout van Vialle uit. “Er zit momenteel niet zo veel groei in, maar die verwachten we wel zodra we ons nieuwe systeem in de markt hebben gezet. Hiermee kunnen wij namelijk een hele nieuwe range van auto’s omzetten op lpg. We zijn hoe dan ook erg blij met de deal die we in Mexico hebben kunnen sluiten. Het gaat om aftermarket systemen voor met name vrachtwagens, maar we leveren ook systemen voor personenwagens.”

Voor de vrachtwagens mixt het systeem lpg met 30 of 45 procent diesel, afhankelijk van het systeem. Voor personenwagens kan het systeem vrijwel geheel op lpg lopen en wordt de benzine of diesel alleen gebruikt voor de start.

Occasion Center Zwolle…Chris Kimman nieuwe eigenaar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties