bekeken: 796 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Hankook Tire neemt Reifen-Müller over

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 13 augustus 2018, 08:30

Leestijd: 1 minuut

Met de overname van Reifen-Müller, een van de grootste, onafhankelijke Duitse bandenservicebedrijven, versterkt bandenfabrikant Hankook zijn verkoopactiviteiten.

Naast de verkoopmaatschappij Reifen-Müller AG, maakt ook Reifen-Müller GmbH & Co, Runderneuerungswerk KG deel uit van de aankoop.

Reifen-Müller werd in 1966 opgericht. Er zijn zevenhonderd mensen in dienst. Het bedrijf heeft 44 eigen servicestations in Duitsland in beheer. Ze leveren banden voor personenauto’s, lichte en zware vrachtwagens en bussen, alsmede motorrijwielbanden en banden voor de landbouw. Zowel de voormalige eigenaren als de huidige directie zullen de leiding van het bedrijf verder voortzetten.

Concurrentiepositie

Hankook Tire zegt met de overname te investeren in zijn wereldwijde concurrentiepositie. Het zal de overgenomen servicesteunpunten gebruiken als strategische basis om zijn activiteiten uit te bouwen. Het netwerk verkoopt naast de eigen producten (personenwagens, SUV’s, terreinwagens, lichte vrachtwagens, vrachtwagens, bussen, autosport) ook andere wereldwijd vertegenwoordigde merken.

Tags: , , ,

Wetsovertreders betalen fors…‘Veiligheidssoftware Tesla…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties