bekeken: 5959 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,62)

Heat Shot: verwarmd ruitensproeiersysteem

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 januari 2015, 09:01

Leestijd: < 1 minuut

Heat Shot Benelux en Duitsland zet zich in voor de verkeersveiligheid met een verwarmd ruitenwissersproeisysteem. Op de komende Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem lanceert het bedrijf de Heat Shot. Dit is een klein verwarmingselement dat in de motorruimte wordt bevestigd, tussen het ruitensproeierreservoir en de sproeierkoppen.

“Heat Shot verwarmt de ruitensproeiervloeistof en ontdooit bevroren voorruiten bij -18 graden Celsius binnen enkele minuten. In de zomermaanden verwijdert de unit snel en gemakkelijk modder, insecten, vogeluitwerpselen, hars en olieresten van de voorruit. Warm water lost vuil nu eenmaal beter op dan koud water. Het resultaat is 365 dagen per jaar helder zicht met een schone voorruit onder alle weersomstandigheden”, aldus Heat Shot-directeur Jan-Willem Vonk.

Volgens eigen zeggen helpt Heat Shot bij het ontdooien van de voorruit en bevroren sproeiers, verlaagt het systeem het verbruik van ruitensproeiervloeistof en verlengt het de levensduur van de ruitenwisserbladen. Daarnaast biedt het apparaatje ook brandstofbesparing, vanwege de korte ontdooitijd tijdens het warmdraaien van de motor.

Heat Shot is in alle merken en typen (bestel)auto’s, vrachtwagens en bussen te monteren en wordt op Autoprof gedemonstreerd.

Tags: , , , ,

Busjehuren.nl wil naar 100…VWE start consumenten…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties