bekeken: 1482 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Hema biedt privélease aan met Leaseplan

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 17 april 2019, 12:17

Leestijd: < 1 minuut

Winkelketen Hema start op dinsdag 23 april met het aanbieden van privélease. In samenwerking met leasemaatschappij Leaseplan biedt Hema Private Lease vier modellen van Toyota aan: de Yaris, Corolla, C-HR en Aygo. De prijzen zijn vanaf 169 euro, gebaseerd op een looptijd vanaf 60 maanden en 10.000 kilometer.

Laura Geerlings, financieel directeur van Hema over deze stap: “We zien het aanbieden van Private Lease als een logische aanvulling op onze andere financiële diensten zoals HEMA verzekeringen en –notarisservice. HEMA is er voor iedereen en dat betekent dat ons Private Lease aanbod dit ook moet zijn. We onderscheiden ons met een groen aanbod voor een betaalbare prijs. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat we een dienst aanbieden die gewoon goed is, met heldere voorwaarden.”

Leaseplan

Partner in het aanbod is Leaseplan. Algemeen directeur Erik Henstra over de samenwerking: “Jonge auto’s zijn in de regel een stuk energiezuiniger dan die van tien jaar geleden. In Nederland rijden we met auto’s die gemiddeld elf jaar oud zijn. Door het rijden van nieuwe private leaseauto’s aantrekkelijker te maken voor een brede groep, zoals met deze samenwerking, zorgen we ervoor dat meer mensen over kunnen stappen naar een zuinigere en schonere auto. Al dan niet voorzien van een elektrische aandrijving. Daarmee brengen we een groen Nederlands wagenpark een stap dichterbij.

Hema biedt autobezitters de mogelijkheid de eigen auto in te ruilen bij het afsluiten van een privéleasecontract.

Tags: , ,

Toenemend belang leasing in…Registraties maart 2019 dalen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties