bekeken: 990 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Hertz levert wagenpark BNR Nieuwsradio

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 31 juli 2018, 12:39

Leestijd: 1 minuut

BNR en Hertz zijn een tweejarige samenwerking aangegaan op gebied van het wagenpark. Daarmee is de samenwerking gecontinueerd. De vier Toyota’s, een Lexus en een Mercedes Sprinter zijn bestemd voor de BNR-verslaggevers en het productieteam.

hertz-bnrHoofdredacteur Sjors Fröhlich is “erg content met deze hybride auto’s. Zowel de Toyota C-HR als de Lexus NX300H stellen onze BNR-verslaggevers in staat het nieuws te maken met zo min mogelijk footprint. En met de Sprinter brengen wij de locatiestudio bij bedrijven door heel Nederland.”

Doelgroepen

De gedeelde liefde voor auto’s – BNR heeft een wekelijkse Autoshow en een podcast over auto’s (Petrolheads) – en de overlap in doelgroepen vormen de basis voor de samenwerking. Hertz-directeur Henk van den Helder: “De merken BNR en Hertz passen goed bij elkaar, niet in de laatste plaats omdat we dit jaar allebei een jubileum te vieren hebben.” BNR en Hertz bestaan in september respectievelijk twintig en honderd jaar.

Tags: , , , ,

Pirelli kalender 2019 draait…Werkstraf voor mishandelen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties