Het 8e Nationaal Aftersalescongres

Digitalisering lijkt iets ongrijpbaars, zeker als het om het totale plaatje gaat. Heeft u inzicht in hoe de digitalisering van invloed is op de marktverhoudingen? Tussen merkdealers en universele autobedrijven, tussen automaterialengrossiers en onderdelendistributeurs, tussen nationale en internationale brancheorganisaties, tussen fabrikanten en importeurs, de politiek, het bedrijfsleven en de maatschappij. En bovenal de klant? En last but not least vooral de aftersalesklant, die over een langere tijd de euro’s naar uw kassa brengt. Tot nu toe tenminste, waarbij voertuigdata maar één van de onderwerpen is.

Digitalisering is een feit en helemaal niet zo complex als u wellicht denkt. Met de smartphone als ‘aangeboren’ extra lichaamsdeel en de steeds verdergaande connectiviteit in en om de auto, is digitalisering een fact of life. Wat speelt er vandaag – en vooral morgen? Hoe ga je daar als ondernemer gebruik van maken? En hoe ga je er geld mee verdienen? Op die vragen en nog heel wat andere digitale zaken die van belang zijn voor de autobranche, krijgt u van een aantal belangrijke kenners van de digitalisering in de autobranche het antwoord.

Dat gebeurt tijdens het alweer 8e Nationaal Aftersalescongres, 11 december in Studio A12 in Bunnik. Als u overmorgen geld wil gaan verdienen met de connected klant en de connected car, schrijf u dan vandaag nog in.


Bekijk hier de foto’s van het 7e Nationaal Aftersalescongres.

Prijs: 179 euro
Vorige editie ook bezocht? 135 euro
Het congres is voor leden van Automotive Insiders gratis te bezoeken. 

Annuleren kan tot 5 werkdagen voor de start van het congres.

Bedrijfsgegevens


Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties