bekeken: 2185 x
Waardeer dit artikel:
355 votes, average: 2,67 out of 5355 votes, average: 2,67 out of 5355 votes, average: 2,67 out of 5355 votes, average: 2,67 out of 5355 votes, average: 2,67 out of 5
(2,67)
(Inloggen is vereist)

Heuver ziet kansen na bandendeal China

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 31 maart 2015, 07:17

Leestijd: 1 minuut

Heuver Bandengroothandel verwacht veel ontwikkelingen nu ChemChina, China’s grootste bandenfabrikant met Aeolus Tyres als zijn topmerk, Pirelli overneemt. Als jarenlange zakenpartner van Aeolus Tyres heeft Heuver nauwe banden met het management van Aeolus en ChemChina.

Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel: “ChemChina is de grootste bandenfabrikant van China en Aeolus Tyres is hun internationale topmerk. Meer dan tien jaar geleden kregen wij het importschap van Aeolus en zagen al de ambities en investeringsbereidheid. De overname van Pirelli door ChemChina ligt in het verlengde daarvan. Het bewijst hun visie en power. Door de krachten van Aeolus als China’s grootste merk en Pirelli als gerenommeerd Europees merk te bundelen, zal dat beide een boost geven. Ongetwijfeld wisselen zij kennis en kunde in alle sectoren uit. Dat geeft Aeolus voor de toekomst extra kansen zich te onderscheiden. Wij zijn trots dat we Aeolus al jaren voeren en kennen hen als zeer gedreven en ambitieus. Vanuit die optiek zat zo’n overname er wel aan te komen.”

Tags: , , , ,

Ford Van Putten stapt in gat…Philips verkoopt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties