bekeken: 579 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Honda continueert samenwerking AkzoNobel

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 23 januari 2020, 10:17

Leestijd: < 1 minuut

Honda Motor Europe heeft zijn goedkeuring voor het gebruik van de Sikkens- en Lesonal-reparatielakken van AkzoNobel verlengd tot 2024.

AkzoNobel is zeer verheugd met de verlenging. Accountmanager Neil Read: “AkzoNobel werkt al vele jaren nauw samen met Honda, waarbij kwaliteit, prestaties en innovatie van onze producten en services voorop staan en op één lijn liggen met de strategieën van Honda. Samen streven we ernaar Honda-dealers en -schadeherstelbedrijven de hoogst mogelijke servicekwaliteit te leveren. Nu dit weer voor vijf jaar vast ligt, kunnen we de efficiency van deze bedrijven en de doorlooptijd van reparaties blijven verbeteren ten behoeve van onze klanten.”

Echte partners

“Het AkzoNobel-productassortiment wordt in de branche hogelijk gewaardeerd, evenals de goede ondersteuning. Door als echte partners samen te werken kunnen we de kwaliteit, duurzaamheid, prestaties en kleurnauwkeurigheid leveren die onze klanten van ons verwachten. Ik kijk ernaar uit ons partnerschap weer met vijf jaar te verlengen”, aldus Peter Gottschalg, Body & Paint Manager bij Honda Motor Europe.

Van Mossel neemt Ford…Rhenoy koopt MRT, Bols Motoren…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties