bekeken: 453 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Hoogste certificering duurzaamheid Stern

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 19 december 2019, 13:10

Leestijd: 1 minuut

Stern Groep meldt als eerste dealerholding het certificaat Erkend Duurzaam Premium te hebben behaald. Het maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van Bovag, RAI Vereniging, Focwa en Stiba, uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit).

Erkend Duurzaam Premium is de MVO-certificering op het hoogste niveau en is alleen te bereiken als de vervolgstap op de Plus-certificering. De focus ligt op transparante rapportage van duurzame inspanningen en resultaten.

De certificering volgde na een periode van audits op de verschillende vestigingen. Volgens Dolf Teuwen, directeur IvDM, onderscheidt Stern zich op het thema duurzaamheid. “In de complexe structuur van een dealerholding met verschillende bedrijven en automerken, hebben zij ervoor gezorgd dat duurzaam ondernemen is doorgedrongen én geborgd in alle lagen van de bedrijfsvoering. Daarnaast is de verslaglegging helder en transparant. Het MVO-verslag is een vast onderdeel van de jaarlijkse rapportages van het bedrijf en toont aan welke acties zij nemen en welke doelen behaald zijn. Stern is de eerste dealerholding uit de top 20 die deze certificering behaald heeft.”

Tags: , , , ,

CBS: bijna 1 auto per 2…Kamer wil brede toegang…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties