bekeken: 861 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Huibert van Zanten trainer aftersales

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 5 augustus 2019, 14:23

Leestijd: < 1 minuut

Huibert van Zanten verruilt zijn functie van aftersalesdirecteur bij de VKV Groep voor die van zelfstandig ondernemer. De 45-jarige Van Zanten vestigt zich per 1 augustus als partner bij In Serious Business.

Dit all-round bureau helpt onder meer partijen in de automotive branche om beter en concurrerender te worden in (after)sales. Specialisaties zijn onder meer klantbeleving, gastvrijheid en leiderschap. “Op basis van 25 jaar ervaring kan ik helpen om bekende valkuilen te voorkomen.” Als voorbeeld noemt hij een gebrek aan scherpte bij de doorberekening van werkplaatsuren – “een sluipmoordenaar, met negatieve gevolgen voor het absorptievermogen.”

Scan

Door middel van een scan brengt Van Zanten de bestaande aftersalesperformance in kaart. Het resultaat is een verbetervoorstel, inclusief aanbevelingen om extra winst te behalen. In dat verband hanteert Van Zanten de term ‘return on aftersales’. De eventuele implementatie behoort eveneens tot de dienstverlening. “Met name de dealerwereld is nog steeds sterk salesgericht. Hoewel je meer bewustwording ziet ontstaan, zit er op veel fronten nog rek in de organisatie.”

Tags: , ,

Bas van der Wal PR-manager…Hyundai introduceert…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties