bekeken: 560 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Huurauto voor startende ondernemers

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 3 juli 2020, 09:33

Leestijd: < 1 minuut

De benoeming van Marc Beers per 1 juni als directeur new business bij Europcar Autoverhuur heeft een eerste zichtbare resultaat opgeleverd in de oprichting van Europcar StartUp. Met deze dienst wil Europcar het huren van een personenauto of bestelauto voor nieuwe ondernemers makkelijk én betaalbaar maken.

“Het beginnen van je eigen onderneming kost veel energie, tijd en geld. We merkten elke keer uit gesprekken met nieuwe ondernemers dat ze tegen bepaalde zaken aanliepen”, zegt Juska van Roon, die StartUp leidt. “We begrepen bijvoorbeeld dat ze niet zaten te wachten op een borgsom van soms wel duizend euro en hun werkkapitaal liever voor andere zaken gebruiken. Dat hebben we opgelost met de mogelijkheid om een borggarantie af te sluiten. Dat kost je maximaal achttien euro per maand. Verder vinden ondernemers het prettig om op rekening te rijden. Ook dat kan met Europcar StartUp.”

Aanbod

Het aanbod van Europcar StartUp bestaat uit zes typen auto’s, variërend van een A-klasse zoals de Toyota Aygo voor 17 euro per dag tot een bestelbus als de Mercedes-Benz Vito voor 30 euro per dag, exclusief btw. De personenauto’s van Europcar StartUp zijn meestal jonger dan 9 maanden en de bestelauto’s niet ouder dan 3 à 4 jaar.

Voorwaarden

Bedrijven die minder dan een jaar geleden zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen bij Europcar StartUp huren. De huurder moet minstens twaalf maanden een rijbewijs hebben en 23 jaar of ouder zijn. De eerste keer huurt hij voor minstens een maand aaneengesloten, daarna kan online geboekt worden voor elke gewenste huurperiode, al is het voor een dag.

Staatssecretaris: nieuw…Lightyear trekt nieuw kapitaal…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties