fbpx
bekeken: 889 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Hyundai veilt company cars via BCA

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 10 november 2020, 15:46

Leestijd: < 1 minuut

Importeur Hyundai Nederland gaat zijn company cars via het Autoblox-platform van BCA laten veilen. Het gaat om een gesloten veiling waarbij alleen Hyundai-dealers de gelegenheid krijgen om jong gebruikte Hyundai’s in te kopen.

De rapportagetools van het Autoblox-platform van BCA geven nauwkeurig inzicht in de gegevens en de staat van elk voertuig. Bovendien zijn de verschillende stappen in het remarketingproces eenvoudig online te volgen. De ingebrachte auto’s worden op de voor BCA gebruikelijke manier beoordeeld. Dealers die op de auto’s bieden, weten dus van tevoren exact in welke conditie ze verkeren.

Transparant

BCA benadrukt de transparantie van de veiling. Met Autoblox is het mogelijk om de individuele stappen van het remarketingproces op maat te maken voor Hyundai. Van de inspectie tot en met de financiële afwikkeling van de verkoop: alle stappen zijn transparant. Van de door Hyundai geselecteerde dealers is het grootste deel al klant bij BCA. Dealers die dat nog niet zijn worden door BCA begeleid en wegwijs gemaakt in het werken met Autoblox.

De samenwerking tussen BCA en Hyundai Motor Nederland start met een eerste gesloten veiling in week 46. Het plan is om elke twee maanden een veiling te houden.

Op de foto van links naar rechts: Tony Vrijsen, commercieel manager BCA, en Berend Jan Hoekman, algemeen directeur Hyundai Motor Netherlands.

Nauwelijks minder elektrische…WA-schades straks ook bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties