fbpx
bekeken: 1398 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,65)

IBIS 2017 draait om vertrouwen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 31 oktober 2016, 08:46

Leestijd: < 1 minuut

Het internationale schadeherstelcongres IBIS is aankomend jaar opgebouwd rondom het thema ‘the currency of trust‘. In het congresprogramma zal het gaan over de toenemende waarde van vertrouwen en transparantie in de schadeherstelwereld, zowel business-to-business als naar de consument toe.

Volgens de IBIS organisatie is een hoge mate van vertrouwen en transparantie de basis voor bestendige en innovatieve samenwerkingen in de toekomst, vooral in dit digitale tijdperk. Overigens belooft de congresorganisatie dat vooral succesvolle praktijkvoorbeelden zullen worden aangedragen tijdens IBIS. Ook is er aandacht voor disruptieve (technische) ontwikkelingen en (vernieuwde) verdienmodellen in de schadewereld.

Volgend jaar zal IBIS overigens worden gehouden van 12 tot en met 14 juni in de Spaanse hoofdstad Madrid. De organisatie gaat ervan uit dat ook aankomend jaar zeker 350 schadeprofessionals vanuit de hele wereld naar het congres zullen komen en benadrukt nog eens het internationale karakter van het congres.

Tags: ,

Smartphone in verkeer vraagt…BMW plant nieuw R&D…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties