bekeken: 1422 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
(5,00)
(Inloggen is vereist)

iGarage maakt zich op voor groeispurt

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 16 januari 2018, 16:18

Leestijd: 1 minuut

Het garageplatform iGarage heeft onlangs de look & feel volledig vernieuwd en een aantal nieuwe functies toegevoegd. Dat betreft zowel verbeteringen aan de kant van het garagebedrijf, als voor de consument, die via een app op de smartphone gebruik maakt van iGarage.

igarageiGarage bestaat uit twee delen. Mede-oprichter Örjan Frikkee licht toe: “Voor de garagist biedt iGarage een garagetool die feitelijk een digitalisering biedt van het garagebedrijf. Het bevat een digitale checklist die de status van een auto beter vastlegt en de te verwachten onderhoudsactiviteiten weergeeft. Voor de consument is er een app waarin hij de status van de auto kan zien waardoor hij een beter overzicht heeft van de te verwachten kosten voor onderhoud. Die app is geheel vernieuwd en biedt nog meer gebruikersgemak.”

Pechhulp

iGarage is bezig het serviceaanbod verder uit te breiden. Inmiddels behoort pechhulp daar al toe. Daarnaast kunnen aangesloten partijen via de app concrete aanbiedingen doen aan de consument. “Het systeem kan bijvoorbeeld op basis van het verleden een inschatting maken wanneer de banden moeten worden vervangen. De garage kan dan bijvoorbeeld een voorstel doen voor aan te schaffen nieuwe banden.”

Naar 600 leden

Voor de consument is het gebruik van de app gratis. De aangesloten autobedrijven betalen een jaarlijkse fee voor deelname. iGarage is nu bezig de ketens Profile en Autofirst aan te sluiten. Inmiddels telt het netwerk zo’n 240 aangesloten bedrijven. Dat moeten er in de komende tijd 600 worden. “We zijn begonnen met Profile en Autofirst, maar er zijn inmiddels ook al enkele individuele, onafhankelijke autobedrijven aangesloten. Op termijn willen we natuurlijk, vanwege het volume, ook graag andere garageketens aansluiten.”

Tags: , , ,

Gerhard Prent salesmanager…Aantal faillissementen vrijwel…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties