fbpx
bekeken: 604 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Innovam traint medewerkers Lamborghini

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 13 april 2017, 12:39

Leestijd: < 1 minuut

De Italiaanse autofabrikant Lamborghini en opleidingsinstituut Innovam uit Nieuwegein hebben een meerjarige samenwerkingsovereenkomst getekend. Innovam gaat de wereldwijde sales- en aftersalestrainingen en de bijhorende certificering van dealermedewerkers van het Italiaanse sportwagenmerk verzorgen.

De trainingen worden specifiek voor het personeel van Lamborghini ontwikkeld en vinden intern plaats in Italië. Ze zijn niet toegankelijk voor derden.

Innovam heeft meerdere van dergelijke overeenkomsten, onder andere met Kia, Hyundai, Porsche en Suzuki. Door deze internationale contacten kwam Lamborghini in beeld. De fabrikant schreef voor zijn trainingen een tender uit, die uiteindelijk door Innovam is gewonnen.

Aftersales

Voor andere fabrikanten verzorgt Innovam vooral trainingen. Bijzonder aan het project met Lamborghini is dat specifiek een onderdeel consultancy is ingebouwd met betrekking tot de aftersales.

Trainingstechnieken

Waar Lamborghini de kennis van de auto’s in huis heeft, beschikt Innovam over de nieuwste trainingstechnieken om die kennis over te dragen op de medewerkers. Dat gebeurt deels web based, maar ook door middel van augmented reality. Daarbij kijkt de medewerker door een speciale bril naar een bestaande auto, waaraan dan virtueel onderdelen kunnen worden toegevoegd.

Tags: , , , ,

Ulu integreert…Car2go Amsterdam plust 24…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties