bekeken: 1175 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Insiders Classic & Cabrio Rally 2020

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 15 juli 2020, 09:51

Leestijd: < 1 minuut

Op zaterdag 12 september beleeft de Insiders Classic & Cabrio Rally zijn 2e editie. Een event voor vakbroeders onder elkaar, die hun opwachting nu eens niet in een leasebak maken, maar in een minimaal 25 jaar oude klassieker.

Deelnemers verzamelen zich in Fort Wierickerschans te Bodegraven voor registratie en uitleg. Aansluitend vertrekken de equipes volgens een strak schema. Voor hen begint dan het sportieve element: de juiste routes vinden langs controleposten, aan de hand van het – voor dit soort evenementen bekende – bolletje-pijltje-principe. Voor niet-ingewijden: bij de aanwijzingen in het routeboek stelt het bolletje de positie van de equipe voor en het pijltje de vanaf dat bolletje te nemen route. In combinatie met afstanden in meters ontstaat zo een sportieve uitdaging om een rit te rijden met zo min mogelijk strafpunten. Voor de goede orde: het event is geen race, de verkeersregels blijven leidend. Deze constructie betekent dat inschrijvende teams altijd met twee personen dienen te zijn: chauffeur en navigator.
De route leidt langs een lunchlocatie, voor de inwendige mens, wat rust na de inspanningen en bijpraten met collega’s uit de branche. De middagroute voert uiteindelijk terug naar Fort Wierickerschans, waar de deelnemers een barbecue wacht en wederom volop gelegenheid is tot netwerken en ervaringen uitwisselen.

Inschrijving

Meer weten? Dat kan door een e-mail te sturen naar rob@aftersalesmagazine.nl onder vermelding van ICCR 2020. Let op: het aantal startnummers is beperkt tot vijftig equipes en de volgorde van inschrijving is bepalend. De Insiders Classic & Cabrio Rally is een initiatief van kennis- en netwerkorganisatie Automotive Insiders.

Eerlijkheid, flexibiliteit en…Nieuwe fase in strijd tegen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties