bekeken: 1169 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Inter-Sprint kiest voor The Tire Cologne

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 3 mei 2018, 11:14

Leestijd: < 1 minuut

Twee grote bandenbeurzen in één jaar. De Duitse bandenbranche ziet The Tire Cologne als de vervanger van Reifen Essen. Ondertussen maakt Reifen in september een doorstart onder de vlag van Automechanika. Bandengroothandel Inter-Sprint is in ieder geval aanwezig op The Tire Cologne.

Voor veel bandenfabrikanten en -distributeurs is het moeilijk kiezen. Inter-Sprint kiest in ieder geval voor aanwezigheid op The Tire Cologne. “Wij zien deze vakbeurs vooralsnog als dé opvolger van de beurs in Essen”, zo laat Inter-Sprint weten. “Zeker gezien het niveau en het aantal exposanten is deelname aan deze vakbeurs voor ons de meest logische keuze. Een beurs waar alle branche gerelateerde bedrijven samenkomen en dus een uitgelezen kans om onze bedrijfsactiviteiten en ambities maximaal te presenteren. Het ontwerp van onze stand is dan ook nog internationaler en bijna futuristisch te noemen. Hiermee positioneren wij ons als een moderne, op de toekomst gerichte organisatie maar wel een met ruim vijftig jaar ervaring.”

Assortiment

Inter-Sprint presenteert op de beurs het complete assortiment premium, private en exclusive brands presenteren. “Daarnaast zullen wij een aantal nieuwe uitvoeringen/profielen presenteren als aanvulling op ons nu al zeer uitgebreide assortiment van eigen merken. Ook krijgen de bezoekers een goed beeld van alle mogelijkheden die Inter-Sprint als groep te bieden heeft. Onze dochteronderneming Inter-Tyre zal ook aanwezig zijn om het totale assortiment lichtmetalen wielen te presenteren en alle samenwerkingsmogelijkheden te belichten.”

Tags: , , ,

Apollo Vredestein introduceert…Bovag en Focwa krijgen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties