fbpx
bekeken: 2994 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,82)

Jelle Bruyn naar AH

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 6 januari 2011, 11:30

Leestijd: < 1 minuut

Jelle Bruyn is sinds 1 januari de nieuwe formulemanager van AH Autoschade Herstel. Bruyn zal in deze functie het landelijke netwerk van de autoschadeherstelspecialist verder uitbouwen en versterken.

Guus van Dreven, algemeen directeur van AH Autoschade Herstel licht de benoeming van Jelle Bruyn toe: "In oktober zijn we een joint venture aangegaan met The Alwaysbemobile Company. Deze stap biedt ons veel nieuwe mogelijkheden. AH Autoschade Herstel wil groeien naar negentig vestigingen."
Volgens Bruyn wordt er in de schademarkt veel op prijs gestuurd: "Dit gaat in veel gevallen ten koste van de kwaliteit. Ik geloof dat je jezelf juist nu kunt onderscheiden door het inzetten van efficiënte processen die zowel intern als extern onnodige kosten voorkomen, zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit."

Bruyn werkte eerder als schademanager bij Kroymans en bij Renault Nederland als specialist op het gebied van autoschadeherstel. In deze functie heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan het opzetten van het concept Renault Erkend Schadebedrijf.

Tags: , , , ,

Onderzoek KPMG naar…Reactie Autec op keuren…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties