bekeken: 2765 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

John Reindertsen van WM naar Parts Point

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 1 februari 2019, 15:37

Leestijd: < 1 minuut

John Reindertsen treedt met ingang van 1 april in dienst bij Parts Point Group. In de functie van accountmanager zal hij beginnen met de ondersteuning van een drietal Brezan-filialen.

john-reindertsenDe 46-jarige Reindertsen stapt over van WM Automaterialen, waar hij sinds juni 2017 werkte als account- c.q. vestigingsmanager. Dat betrof de locaties Wijchen, Duiven en – meest recent – de nieuwe hoofdvestiging in Utrecht. Eerder was hij bij importeur/distributeur Sinatec Europe (automotive componenten) eindverantwoordelijk voor klantcontacten en projecten bij grossiers en inkooporganisaties. Ook vervulde hij functies bij Sator Holding (productmanagement). Daarvoor was Reindertsen eigenaar van een universeel garagebedrijf in Utrecht, dat later overging in een opleidingscentrum in samenwerking met een ROC.

De nieuwe stap in zijn loopbaan past hem goed, zegt Reindertsen. “Ik ben geen kantoorman maar wil graag bij de klant in het garagebedrijf zijn. Bovendien ken ik de Brezan-organisatie goed vanuit mijn tijd bij Sinatec.”

Tags: , , , , , ,

Januari 2019: particulier laat…Tien nieuwe franchisepartners…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties