fbpx
bekeken: 3334 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,62)

Johnson Controls stapt in Exponentia

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 23 juni 2011, 08:12

Leestijd: < 1 minuut

Het samenwerkingsverband Exponentia krijgt uitbreiding door een samenwerking met Johnson Controls Power Solutions. Gates, Kolbenschmidt Pierburg, SKF, Tenneco, TRW, Valeo, Monroe, Walker, Varta en SWF nemen al deel aan de Europese training joint-venture.

Exponentia voorziet onafhankelijke garages van technische kennis en (product)ondersteuning, aangezien moderne voertuigen steeds complexer en geavanceerder worden. De trainingen worden op maat gemaakt voor de internationale onafhankelijke garages. Eric Schuler van Valeo over de samenwerking met Johnson: “Als nieuwe technologische trends vragen om geavanceerde trainingen, dan is Johnson Controls een welkome aanvulling met hun kennis van OE-accu’s. De gezamenlijke expertise van al onze OE-partners maakt van Exponentia waarschijnlijk de beste aanbieder van opleidingen voor universele garages.”

Exponentia verzorgde vorig jaar trainingen in negen Europese landen voor zo’n 3.600 monteurs. Peter LePage is in Nederland, België en Duitsland coördinator voor het bedrijf. Johnson Controls opent in de loop van 2012 een recyclingfabriek in het Amerikaanse Florence.

Tags: , , , ,

A2SP investeert in appsEerste Bosch KTS Truck in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties