fbpx
bekeken: 784 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Joost Koordes verkoopdirecteur Citroën

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 26 juni 2020, 14:47

Leestijd: < 1 minuut

Joost Koordes maakt de overstap van Opel Nederland naar Citroën Nederland, waar hij per 1 juli is aangesteld als verkoopdirecteur.

Koordes volgt daarmee Peter Spelt op, die binnen Groupe PSA Nederland is aangesteld tot algemeen manager van Free2Move Nederland, het mobiliteitsplatform van PSA.

Na zijn start in 2006 in de automotive als verkoper bij een Volkswagen-dealer, was Koordes tussen 2009 en 2013 werkzaam in de uitzendbranche. In 2013 keerde hij terug in de autobranche bij Opel Nederland, waar hij onder meer de functies van rayonmanager en manager leasing vervulde.

Innovatief

Als verkoopdirecteur van Citroën Nederland ziet Koordes zowel uitdagingen als kansen: “We zitten in een periode waarin veel verandert. We worden bijvoorbeeld geconfronteerd met klanten die op een andere manier dan voorheen naar mobiliteit kijken. Het merk Citroën speelt daar onder meer op in met nieuwe plug-in hybride- en 100 procent elektrisch aangedreven modellen. De nieuwe elektrische ë-C4 is een spraakmakend voorbeeld. Ik ben ervan overtuigd dat dit model én andere nieuwe Citroëns goed nieuws zijn voor onze klanten en daarmee ook voor onze dealerorganisatie. Citroën heeft een rijke historie van innovatie. Dat is ook een belangrijke bouwsteen voor de toekomst. Het is prachtig om daar samen met onze enthousiaste en gemotiveerde dealers werk van te maken.”

Polestar sluit partnerschap…Prijsbewuste bandenservice
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties