bekeken: 1148 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Jorus Vos in directie Wensink

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 10 juli 2019, 15:07

Leestijd: 1 minuut

Per 1 september 2019 maakt Jorus Vos deel uit van de directie van dealerholding Wensink Automotive. Vos werkte de afgelopen twaalf jaar in diverse functies voor importeur Mercedes-Benz Nederland.

jorus-vosAls chief business officer gaat Jorus Vos mede sturing geven aan de verdere digitalisering van Wensink en de transitie naar het meer integraal aanbieden van mobiliteitsdiensten. Jorus Vos vervangt Hans van Eenennaam, die Vos in zijn nieuwe functie zal begeleiden Daarnaast zal Van Eenennaam bij Wensink tijdelijk de functie vervullen van algemeen directeur Mercedes-Benz Cars, totdat er een nieuwe kandidaat is gevonden voor deze functie.

Laurens Stigter, ceo van Wensink Automotive, is enthousiast over de benoeming van Vos: “Door deze versterking geven we verdere invulling aan de toekomstige opvolging in ons directieteam en de ambitie om te groeien als bedrijf.”

Carrière Vos

Vos was in het verleden werkzaam bij onder andere Renault. Vanaf 2007 is hij in dienst van Mercedes-Benz Nederland. Voor de importeur vervulde hij de functies van districtmanager en salesmanager Mercedes-Benz Cars. Vanaf 2011 was hij algemeen directeur Mercedes-Benz Vans. In die hoedanigheid werd hij in 2016 ook eindverantwoordelijk voor de Benelux. In deze functie heeft hij ruime ervaringen opgedaan in het begeleiden van veranderingsprocessen.

Tags: , , , ,

Groot is noodzakelijk 'kwaad'Bovag-benchmark schadeherstel…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties