fbpx
bekeken: 1527 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Kalibratiepanelen voor ADAS bij Overlander

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 20 september 2018, 15:43

Leestijd: < 1 minuut

Equipmentleverancier en werkplaatsinrichter Overlander breidt zijn Ravaglioli-uitlijnprogramma uit met ADAS kalibratiepanelen.

Eerder dit jaar was er al een aanvulling met het shoot&go kentekenherkenningsprogramma. Dat selecteert na het maken van een foto van de kentekenplaat automatisch de afstelgegevens. Nu is het volgens Overlander/Ravaglioli tijd voor de volgende uitbreiding.

Radars

Advanced Driver Assistance Systems in nieuwe auto’s gebruiken camera’s, radars, lichtdetectie, elektromagnetische sensoren en ultrasound om gevaarlijke situaties te herkennen. Zodra dat het geval is, krijgt de bestuurder een waarschuwing of grijpt het systeem in. Alle huidige en nieuw te leveren uitlijncomputers van Ravaglioli zijn met de ADAS-panelen nauwkeurig af te stellen en kalibreren. Het bord en de verwisselbare accessoires kunnen als een optie gekozen worden bij de uitlijncomputers. Meetkoppen en speciale software maken de toepassing makkelijker.

Voertuigdekking

Het systeem heeft volgens Overlander een grote voertuigdekking en geeft stap voor stap aan welke onderdelen waar geplaatst moeten worden. Ook is het verkrijgbaar als stand-alone unit. Bedienen en uitlezen gaat met een tablet, voorzien van alle benodigde software.

Tags: , , , , , , ,

MSH Equipment opent nieuw…Nederlandse wagenpark groeit…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties