bekeken: 1086 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Kärcher en Tokheim worden partners

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 8 mei 2017, 10:33

Leestijd: < 1 minuut

Kärcher en Tokheim Service Groep (TSG) hebben een strategisch partnerschap afgesloten. Reinigingsspecialist Kärcher en aanbieder van uitrustingen voor tankstation TSG, bundelen hiermee hun krachten op het gebied van carwashtechnologie.

Met deze samenwerking hopen beide partijen hun activiteiten in de carwash bij tankstations fors uit te breiden en hun positie te versterken. “Kärcher zal zich extra focussen op de ontwikkeling, engineering en productie om zo superieure producten en innovaties op de markt te brengen”, aldus Markus Asch, topman van Kärcher.

“De samenwerking is baanbrekend in de carwashwereld. Voor exploitanten van wasinstallaties voor tankstations is dit partnerschap groot nieuws. Het betekent namelijk een makkelijkere toegang tot het productaanbod van Kärcher met ondersteuning van TSG op het vlak van installatie en service”, aldus Baudouin de la Tour, ceo van TSG.

De afgesloten overeenkomst omvat het volledige productassortiment voor carwash van Kärcher, waaronder portaalwasinstallaties, wasinstallaties voor bedrijfsvoertuigen en zelfbedieningssystemen.

Wereldwijd

Kärcher is wereldwijd aanbieder van carwashtechnologie en heeft vestigingen in 65 landen. Het concern behaalde in 2016 een omzet van 2,33 miljard euro.

Tokheim Service Group is marktleider in uitrusting en service van tankstations in Europa en Afrika. Behalve betaalsystemen en tankinstallaties, verdeelt en installeert TSG ook producten van andere producten en biedt een brede range aan services voor tankstations.

Tags: , , ,

‘Privéleasebedrag naar…Bovag-autobedrijven bieden Red…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties