fbpx
bekeken: 960 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Kavo: ook schokdempers auto’s Europa en VS

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 5 februari 2020, 13:43

Leestijd: < 1 minuut

Kavo Parts breidt zijn assortiment uit met schokdempers voor Europese en Amerikaanse auto’s. Dat lijkt een vreemde zet voor een specialist in onderdelen voor Aziatische auto’s maar is het niet, stelt Peter Bloemberg, directeur Sales & Marketing.

Hij refereert aan de start, vorig jaar, met schokdempers voor Aziatische auto’s. Deze bleken een succes. “Er was een grote vraag naar schokdempers van hoge kwaliteit voor meer concurrerende prijzen. Daardoor kregen we steeds meer vraag naar schokdempers met dezelfde prijs-kwaliteitverhouding voor Europese en Amerikaanse auto’s.” Het volledige assortiment ligt vanaf nu beschikbaar. Overigens heeft Kavo met het oog op de uitbreiding een tweede magazijn moeten openen. Op dit moment zijn meer dan zeshonderd referenties direct beschikbaar, allemaal met drie jaar garantie en EAC-certificering voor de Euraziatische markt.

Specialisme

Een volledige uitbreiding naar Europese en Amerikaanse referenties is volgens Bloemberg niet in de planning – tenzij klanten dit verlangen of de markt het vereist. “Er is nog voldoende behoefte aan specialisme in de verschillende markten. Dus blijven we ons nu focussen op onze kernactiviteiten, maar we kijken natuurlijk ook naar de toekomst, rekening houdend met alle marktontwikkelingen.”

Tags: , , ,

Autoniveau verzorgt helpdesk…Achter Denso’s gesloten…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties