bekeken: 576 x
Waardeer dit artikel:
2 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Kennisevent over nieuwe mobiliteitsconcepten

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 16 januari 2020, 16:49

Leestijd: 1 minuut

In samenwerking met TrendsinAutoleasing organiseert kennisplatform Automotive Insiders op 5 februari het Smart Mobility Event. De middag draait onder meer om de Smart Mobility Monitor 2020, een peiling van de mate waarin de consument nieuwe mobiliteitsconcepten omarmt.

De resultaten van dit grootschalig onderzoek worden gepresenteerd door Peter Mulder van Improof Research. Hij informeert de eventbezoekers over de vraag welke concepten momenteel door het grote publiek worden omarmd. Aan bod komt ook de vraag welke innovaties beklijven en welke niet. Vooruitlopend op de bijeenkomst zegt Mulder dat er een enorm potentieel voor autodelen is, dat de komende jaren ontsloten kan worden. ”Die groei is de laatste tijd echt spectaculair.” Met als kanttekening dat bezitters van privéauto’s veel minder te porren zijn voor delen dan zakelijke en private-leaserijders.

Online deelplatform

KPMG schetst op het event het landschap van het nieuwe ‘ecosysteem’ van mobiliteit in Nederland. Verder doet ING uit de doeken waarom het een eigen online deelplatform heeft gebouwd (met de naam Sharewaze). Last but not least deelt mobiliteitsdienstverlener Radiuz de eerste ervaringen van het MaaS-project op de Amsterdamse Zuidas.

Het Smart Mobility Event, onder leiding van Frank van Klink, is bestemd voor zowel aanbieders van mobiliteitsproducten als de afnemers daarvan.

Tags: , , , , ,

Registraties EU 1,2 procent…RAI: stimuleer niet alleen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties